NEW YEARS EVE



Det råkade visst bli en stund på Kupolen idag också eftersom Madde behövde sällskap. Kom hem med lite grejer idag igen! Fick lite smått panik över att jag shoppade igen, men jag hittade faktiskt en klänning att ha på mig ikväll så det är jag värd. Snart är det väl dags att börja göra sig i ordning för att fira in det nya året, det blir awesome. 2011 kommer förhoppningsvis slå 2010 med hästlängder.
GOTT NYTT ÅR FINISAR!


CONVERSE



Idag samlade jag kraft och tog mig in i rea-djungeln jag också. Kom hem med lite smått och gott, bl.a dessa grymt snygga Converse. Älskar dem!


PALJETTER


Hade tänkt åka till kupolen idag och leta reda på kläder till nyår, men det får bli imorgon istället. Är i alla fall väldigt sugen på paljetter i år. Klänningen på bilden skulle jag inte tacka nej till, väldigt mäktig!
Den kommer från Twinset och kostar alldeles för mycket för min plånbok.


BALLET



Hittade världens finaste bild, härifrån.


HOME SWEET HOME



Hemma igen efter en underbar jul!
Denna jul, som alla andra, så har vi ätit mängder med julmat, gått promenader i vårt fina vinterland, ätit lite för mycket julgodis, spelat spel, skrattat, klätt granen, myst framför Kalle Anka, öppnat julklappar med kluriga rim på, spelat samma julskiva om och om igen och haft en fantastisk jul som gick alldeles för fort.


EFTERLÄNGTAT JULLOV

Kunde inte fått en bättre början på jullovet med festen igår med mina fina vänner! Tack för det! Nu borde jag nog packa för att sedan gå till Ebba och fira henne som fyller år idag. Sen ikväll bär det av till Ludvika för att fira jul, MYSIGT.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!


GRYM LÅT


Klicka på bilden
Snacka om feel-goodlåt! Fick mig på bra humör direkt verkligen. Nu är jag pepp!


FLYING FORWARD


The Selby
Som en bra fortsättning på denna lugna dag tar jag med mig några inredningstidningar och drar mig mot sängen. Är ni sugna på en fin låt kan ni klicka på bilden! Puss


FJÄRDE ADVENT


Ännu en ganska händelselös dag har passerat. Fantastiskt underbart att sakta ner lite och bara vara. Nu börjar det sjunka in att det är jullov om två dagar. Igår var en dag när allt var fel, idag är allt så himla bra istället. Konstigt hur fort det kan ändras, för idag är jag totalt kär i livet. Hoppas ni har haft en fin fjärde advent!


ERIN WASSON AT HOME

'
Erin Wasson har inte bara en cool stil, hon har ett coolt hem också. Bilderna är från The Selby.


THE MODERN DAY BASICS


JAK&JIL


FANTASTISK KVÄLL


Kvällen igår var så himla lyckad. Fantastiskt god mat och lyxig efterrätt, och underbart sällskap. Vänner är det finaste som finns.


LIGHTNING




Imorgon gör jag det sista provet för den här terminen, känns guld. Tiden har dock gått så himla fort, har verkligen inte hängt med nu på slutet. Känns så otroligt långt borta att det är julafton nästa fredag. Men jag klagar inte, det ska verkligen bli underbart.


JULIA ROITFELD AT HOME


bilder: theselby

Grymt snyggt med trägolv och tidningar på hög, lite av en dröm. Och Julia är inte dåligt snygg. Vet att jag har varit inne på The Selby förut, men jag hade helt glömt bort den bloggen. Ett tips om ni vill inspireras av speciella personligheter och deras hem!

Ps. Gjorde en ny kategori för inredning, älskar det så jag visar säkert mer!


I WANT TO SEE YOUR HEART



Sitter och myser lite med julmusik i bakgrunden. Nu är det nog dags att ta en lång, skön och varm dusch innan jag sover ut inför nationella imorgon. Skönt! Klicka på bilden så kan ni lyssna på en vacker låt. Puss


LUCIA

Har haft en väldigt mysig dag. Gick upp tidigt idag och tittade lite på lucian på teve, dock hade mamma redan gått till jobbet... Sen var det lucia på skolan med fika, mums!
Har pluggat till nationella i matte på onsdag också, och sen kom farmor in genom dörren. Så roligt att ha henne här, längesen sist! Snäll som hon är så fick vi ju massor med paket också. Fick två par superfina örhängen, ett armband och servettringar. Och en prenumeration på en tidning! Fina grejer :)
Nu blir det sängen, puss och godnatt!


Mina fina örhängen. Haha, ser ni mitt rivsår på hakan? Dumma Anders


TREDJE ADVENT

Jullovet börjar närma sig nu. Men på något konstigt sätt längtar jag inte speciellt mycket, inte som jag borde. Visst ska det bli skönt att slippa plugget ett tag, men lovet kommer gå så snabbt så jag vill inte att det ska börja för då kommer det ändå bara vara över direkt. Inte precis ett bra sätt att tänka på, jag vet.

Idag har jag faktiskt varit ute och sprungit med Anders. Vart har min kondition tagit vägen egentligen? Dags att bli friskare och inte vara så lat tror jag bestämt. Sen har jag varit ganska död hela dagen, och längtat efter att få gå och lägga mig. Ska gå och lägga mig extra tidigt idag så jag orkar gå upp och titta på lucia imorgon. Så mysigt att krypa upp hos mamma i soffan klockan sju. Sen blir det lucia på skolan också. Fint.


JULKLAPPAR


Idag bär det av till kupolen för lite julklappsshopping, dock har jag ingen aning om vad jag egentligen ska köpa...Det löser sig! Får trevligt sällskap av Madde och Lollo i alla fall.
Klockan fem är det simmarlucia i Maserhallen, ska dit med Elin och Anna om hon är frisk. Det brukar vara mysigt. Nu ska jag föna håret och cykla till Madde, puss!


FRIDAY

Tänkte att det skulle vara skönt att göra ingenting när jag kom hem från skolan idag, men jag blev ganska uttråkad faktiskt. Har nyss ätit god mat och roar mig nu med att titta på lite kläder på Asos. Fina grejer!

underbar jacka




LORD OF THE RINGS



Sitter här i mina mörka ögonbryn, vårt fina nyvunna diadem och ser väldigt trött ut. Det blev fan en bra kväll till slut, tror det hjälpte himla mycket att vi var ett av dem lagen som vann bästa utklädnad! Och sen vann vi faktiskt en match också. Ganska så grymma är vi!
Imorgon kommer det förhoppningsvis lite bilder på hur vi såg ut, och själv fick jag höra hela kvällen hur lik Legolas jag var så det blev nog lyckat. ;-)
Nu behöver jag sömn, godnatt!


NATIONELLT


Nu ska jag ta och sova ut inför mitt nationella prov i matte imorgon! Önska mig lycka till så hörs vi antagligen imorgon eftermiddag, innan eller efter tomtebollen! Godnatt


ALWAYS BLUE


MMM, jag bara älskar blått. Har alltid gjort, kommer alltid att göra.


re:stacks

Har haft en ganska kort dag i skolan, skönt. Mest massa prat inför tomtebollen imorgon. Jag tror vi kommer ha så himla kul, det blir fett! Har fixat det jag ska ha på mig nu, tillverkade min egna tröja av en filt från Rusta för 30 spänn, helt ok. ;)

Har som vanligt inga bilder att bjuda på, så jag bjuder på en väldigt fin låt istället. Puss




ROADMIX

Mitt mattepluggande gick faktiskt ganska bra idag, trots att jag har haft ont i huvudet nästan hela eftermiddagen. Så himla jobbigt att inte vara pigg jämt...Men jag ska se till att bli frisk så snart som möjligt, och det skulle ju vara ganska skönt om man inte mådde alltför dåligt på torsdag och Tomtebollen!

På tal om ingenting så har jag ju pratat om att klippa riktigt megakort, men funderar på att i alla fall börja med att klippa som på bilden nedan. Så får vi se sen hur det blir, om jag vågar ta steget!


Väldigt dålig kvalité på bilden, men håret syns ju


MONDAY AGAIN


Då var det en ny vecka igen då, en ganska vanlig måndag har passerat. Inte så vanlig eftersom det var lussecabben, sjuk underhållning. Med betoning på sjuk, haha.
Annars sitter jag här och nyser lite grann, skönt att man har gått och blivit dunderförkyld. Fast nä. Nu ska jag ta och sova, lite sömn kanske botar mig lite om jag har tur!


STAND UP



Nu är det snart dags för uppvisning igen! Två stycken idag, en klockan två och en klockan fyra. Ska bli grymt roligt, mår lite bättre idag så jag hoppas jag överlever. :)
Dags att sminka sig och äta lite mat nu då, puss!


CRAZY

Efter idag så har jag lärt mig att man inte ska dansa om man är sjuk, det går inte särskilt bra! Dessutom blir det inte alls lika underbart eftersom man bara känner febern och inte glädjen. Men vad gör man inte när det är uppvisning liksom.
Får tagga om med nya tag till imorgon!
Nu har jag tvättat bort sminket och hoppat i myskläderna. Ska försöka få lite biologi gjord och sen blir det nog chill framför teven. Och jag är sjukt chipssugen, attans att det inte finns något hemma...


utsmetat och fint


PICTURES

Eftersom min inspirationsmapp på datorn typ svämmar över med bilder så tänkte jag att jag kunde dela med mig av några godbitar såhär på kvällskvisten!
Nu ska jag sova mig frisk, puss!

            

YOU TOOK MY BREATH AWAY

Sitter och dricker varm choklad med vispgrädde just nu, jummie! Är dock ganska stressad, måste göra klart min psykologiuppgift som ska vara inne imorgon...Egentilgen har jag inte riktigt tid att blogga, haha. Men inte så mycket kvar nu faktiskt, sen ska jag sova. Jag ska sova gott som tusan, så jag blir helt frisk inför helgen och dansuppvisningen! Bjuder på två av mina favoriter från sytcd, enjoy. Puss!





HOLD YOU


När vi var i Karibien så lyssnade vi på ett ett band som spelade steeldrums på vårt hotell, kan vara det bästa jag hört. Jag säger bara; ta chansen om ni får den! I alla fall så spelade de en låt som alla blev helt galna till och började dansa loss, och jag har hittat låten som dem spelade! Eftersom den får mig att tänka på Karibien så får den mig att må jäkligt bra.





RSS 2.0