I WONDER HOW TO BEHAVE
Vet inte om ni får ut så mycket av mina sena kvällsinlägg, men lite trevligt är det väl hoppas jag. Idag har vi haft orientering på förmiddagen, tjugo hela kontroller var det och jag och Madde tog alla! Var lagom trött sen och fick dessutom jätteont i huvudet på eftermiddagen så jag hoppade över dansen idag. Kan inte riskera att bli sjuk alltså, vill inte hamna i den fällan igen så nu ska jag hålla mig frisk! Ett tips är väl antagligen att gå och lägga sig i tid, något jag har väldigt svårt för...men ikväll ska jag tusan gå och lägga mig tidigt. Typ NU. Hörs imorgon innan jag drar till skol-sm! puss


IN SLEEP

Är jag den enda som tycker att ett dygn borde vara dubbelt så långt eller så? Tiden räcker aldrig till, man hinner inte med både nytta och nöje så mycket som man vill. Så typiskt. Tiden går alldeles för fort! Har pluggat biologi med Ebba idag iaf, hon har kommit hem från Cypern nu, underbart bra. Det känns bra att vara ute i tid inför provet, det är om över två veckor. Nu ska jag dra mig mot sängen och sova riktigt gott ändå fram till halv nio imorgon bitti, smaka på den. Godnatt!

TONIGHT


Har haft en underbar dag med min underbara vän Anna Frisk. Bjuder på lite smakprov, haha. Lite plugg har det faktiskt också blivit, och sen filmtittande med familjen. Nu blir det sängen, godnatt finisar!

HIPP HIPP HURRA...

...för idag är det min födelsedag!
Har haft en alldeles lagom soft födelsedag, jag och Anders var och gymmade på förmiddagen och sen kom mormor och morfar förbi och firade mig. Och nu sitter jag här och är trött. Men en väldigt trevlig dag har jag haft, och tack alla söta vänner för gratulationerna!


Min fina klocka jag fick!


PIECES

Sitter här och njuter av min Werthers kola, sååå gott! Det finns typ inte ord för hur trött jag är efter att ha gått en hel dag så jag förtjänar en kola eller två...och jag som borde plugga matte till provet imorgon. Åh typiskt. Men det var väldigt trevligt idag iaf, vad jag gillar min klass! Har skrattat ganska mycket idag åt alla knasiga lekar, haha. Men nu måste jag ta tag i matten, tills Idol börjar i alla fall! PusssssTV1B :)


DON'T LET ME GO

Hallihallå! Sitter och fixar med bilder och sätter in kort i fina ramar, lite mysigt sådär. Om en kvart börjar Idol så ska väl ta mig till teven snart. Idag har varit en helt vanlig skoldag och efter skolan tog hela familjen sprutor, en liten familjeutflykt som vi kallade det haha. Tog Gardasil, gjorde väl ont men äsch jag fick en klubba efter så då blev jag glad!
Imorgon ska våran klass gå till Bjusan och göra lite olika biologiuppgifter. Blir säkert trevligt, det ska bli fint väder i alla fall!

En av bilderna som har fått tagit plats i en ram. Ser ut som ett vykort!FÖR EN STUND

Hallå bloggen! Nu var det längesen alltså. Tänkte att det ska bli ändring på det, har nyss fräschat upp headern lite till en början. Ska försöka uppdatera lite grann iaf, när jag har tid. Just för att alla kära personer som jag inte träffar så ofta ska kunna läsa lite om vad jag har för mig! Låter bra, eller hur?! :) Nu ska jag ta och sussa, vi hörs när vi hörs helt enkelt! Ta hand om er.

                  


RSS 2.0