VARM DAG VID POOLEN



Hej Sverige! Här har vi det toppenbra, idag har varit en otroligt varm dag. Vi har pressat i solen hela dagen så nu är vi solbrända och trötta...Igår var vi och shoppade inne i Rethymnon, väldigt mysigt! Men nu har jag tröttnat på min dator och är hungrig, så nu ska vi äta. Ha det bra!


RETHYMNON STAD



Calispera! (vilket betyder god kväll)

Vi har haft en väldigt fin dag idag! Först så högg vi in på frukostbuffén som helt klart får godkänt, och sen väntade vi på Ving-värden som skulle komma hit idag. Nu är vi anmälda till jeep-safari på tisdag! Det ska bli kul att upptäcka ön eftersom det vi har sett hittills är superfint. Så tog vi alltså en promenad in till Rethymnon stad idag också, det var lite blåsigt längs havet (därav jeansen) men solen värmde. Och den är definitivt stark för jag upptäckte senare att jag har en förskräcklig linne-bränna....får steka bort den sen, lyckades inte helt idag haha. Vi hittade i vilket fall världens mysigaste shoppinggata så den ska vi besöka imorgon. Vi har hunnit med att sola en bra stund också, och ta ett dopp i inomhuspoolen och jaccuzin. Nu är vi lite trötta faktiskt, så nu ska vi väl bege oss upp mot hotellrummet. Ha det bra, vi hörs när jag orkar gå ner hit med datorn igen!

LITE BILDER



Jag och mamma sitter just nu i lobbyn med grekisk musik i bakgrunden, väldigt mysigt! De dansar galen grekisk dans bakom mig, haha. Resan gick bra, först flyg i tre och en halv timme och sen buss i en timme och så var vi framme vid vårt hotell. Det är så typiskt grekiskt här där vi bor med en fin strandpromenad precis utanför. Dock så har det blåst och varit rätt kallt, men vi hoppas att det blir bättre framöver. Nu kommer nog min dator dö när som helst, så vi hörs när vi hörs. Ta hand om er, pusss!


HIMLA FINT


DET FIXAR SIG TILL SLUT


det är inte långt kvar nu

Gick precis in från altanen för att det var för varmt, fattar ni vad galet?! Det stekte så mycket att jag inte kunde koncentrera mig så nu sitter jag i soffan istället. Känns väl rätt okej det också. Förbereder min muntliga till imorgon och lyssnar på kurrandet i min mage, ja det är väl typ min sysselsättning just nu.

Sökte sommarjobb idag by the way, gud vad duktig jag kände mig. Det var lite nervöst, men alla var så trevliga så det var faktiskt bara roligt. Nu har jag i alla fall bockat av den punkten på listan, men det är massor kvar! GAH. Äh, det löser sig alltid. Nu ska jag göra något åt min hunger, vi hörs finisar!


I WAIT FOR WORDS



Sitter och skriver det sista på min samhällskunskap, äntligen så börjar jag känna mig någorlunda lugn igen. Jag hatar att man alltid stressar upp sig extra mycket innan lov... Men jag har haft en väldigt fin dag både idag och igår. Skrev samhällskunskap mest hela dagen igår, men det var riktigt välbehövligt för mig att ta tag i det. Idag har hela familjen promenerat i solen till kupolen och storshoppat(mest till mig, hehe) för en himla massa pengar. Första glassen har även avnjutits i värmen, alldeles underbart.

Nu är det dessutom inte långt kvar tills jag och mamma åker! När jag har skrivit klart min uppsats så är det verkligen hög tid att jag börjar packa. Jag har alltid lika svårt att packa bra mängd, men jag ska göra mitt bästa den här gången haha. För övrigt så beställde jag ett objektiv till min kamera i fredags, ett billigt och bra som jag har tittat på väldigt länge. Känns fantastiskt att det snart är mitt, imorgon närmare bestämt. Så nu ska jag peppra med kameran när vi är på Kreta, och jag ska göra mitt bästa för att blogga lite när jag är där. Men det är på torsdag det, nu ska jag skriva effektivt en stund och sen blir det packning och mys för fulla muggar.


DREAM BIG



Det här har visst blivit mitt nya nöje när jag har haft tid över. Har sett alla avsnitt en gång redan, men det går alltid att titta igen! Grym serie.


YESTERDAY


Lunchade på Peace&Love caféet, oerhört mysigt


Vi tog ett stopp på kupolen innan vi avslutade vår dag hemma hos mig

Såhär såg min och Lollos dag ut igår, ungefär. Väldigt bra! Jag köpte bl.a världens gulaste klänning, superduperfin med volanger. Kunde liksom inte låta bli när den kostade hundra spänn. Det är riktigt farligt att vara på kupolen när det är superrea på HM!
När Lollo hade dragit sig hemåt så tog jag en långpromenad med Ebba. Fin lördag.


IDAG, IMORGON ELLER IGÅR?

Hej!
Det är ju lite jobbigt att det har blivit imorgon, jag borde ligga och sova nu...Jag har iaf haft en toppendag med Lollo och tänkte slänga in lite bilder här imorgon(vilket visst blir idag, oops). Nu känner jag att sängen ropar på mig. Skönt med helg, jag ska sova länge imorgon!

I STORMENS ÖGA



Idag har varit en rätt fin dag, med storm ute och strömavbrott i en timme. Mysigt. Fast mitt liv känns överhuvudtaget rätt upp och ner just nu, vill vara glad som jag alltid är men det är jag inte. Ingen anledning, det bara är så. Jag hoppas jag hittar tillbaka till glädjen snart, jag saknar mig själv för jag känner mig som världens tråkigaste människa för tillfället. Annars då, jag har matteprov imorgon bitti och jag tror inte jag kan någonting. Får gå dit och hoppas på det bästa helt enkelt... godnatt


I THOUGHT IT WOULD BE EASY



Tog en springtur i kvällssolen med mamma cyklandes bredvid mig, det kan inte bli mycket bättre än så. Tusan vad bra jag mår av att springa och framförallt känslan av att våren är på väg! Livsglädjen är på god väg att pusslas ihop igen, det är nog solens förtjänst skulle jag tro. 
När jag kom hem idag satte jag mig på altanen och tvingade mig själv att läsa en bok som ska vara utläst imorgon, vilket den dock inte kommer vara, men jag njöt av solskenet istället. Underbart.


KÄNSLAN



Solsken, värme, bruna ben, sand mellan tårna, en bra bok i skuggan av ett parasoll, härliga dopp i poolen, ett helt nytt land att upptäcka, tusen saker att fotografera och minnas, promenader i soluppgången, glädje, lugn, lycka.
Behöver jag säga att jag längtar?


OH MY GOD



Snacka om att denna bilden väckte liv i min vilja att klippa kort!!! Galet vad snyggt. Åh, jag måste...


STUDIEDAG



Jag var alldeles för trött för att kunna ha kul igår så jag åkte hem rätt tidigt och sov istället. Det var dödligt skönt att få sova igen lite timmar jag har gått miste om de senaste nätterna.
Idag har jag alltså studiedag och jag tänkte faktiskt använda den som just det, förvånansvärt nog. Jag känner att jag måste bli bättre på det här med plugg. Förhoppningsvis händer det något roligt idag också, man vet ju aldrig. Men nu vet ni vart ni har mig om det var så att ni undrade. Vi hörs!


HÖGSKOLEPROV



Skrev alltså högskoleprovet idag för första gången, hela dagen bara försvann ju. Det gick väl inte precis bra, men det är lugnt jag har ju några gånger till på mig att skriva det. Nu vet jag i alla fall ungefär hur det går till så på det sättet känns det bra, jag laddar inför i höst!
Imorgon är det dags för jobb igen, sista dagen!! Sen är det avslutningsfest imorgon kväll klockan sju på Bolanche, jag hoppas på en riktigt trevlig kväll. Nu ska jag faktiskt ta och sova, längtar som tusan efter sängen.  Godnatt!


HÖJDEN AV TRÖTTHET

Helt galet lyckad kväll igår!!! Det känns idag kan jag lova, svimmar av vad trött jag är. Kan knappt hålla ögonen öppna nu när jag skriver det här, hoppas jag skriver rätt. Det känns ju lagom bra att jag ska upp tidigt imorgon bitti och skriva högskoleprovet...hej fail! Ääääsch.

Snart blir det i vilket fall mys hemma hos Anna, känns som ett rätt perfekt avslut på denna vecka. Nu ska jag småsova lite till här framför datorn och försöka göra några mer ordprov inför imorgon...Vi hörs! pusssss


RSS 2.0