DEN BÄSTA


JAG VILL UT UR BUBBLAN

 

I stunder som denna så önskar jag att jag var en hund. Fan vad livet skulle vara enkelt. Orkar inte.


NATIONELLTUngefär såhär såg det ut igår när jag försökte plugga lite till matte nationella. Jag kan ju säga att det inte gick speciellt bra på provet idag ändå, så det var rätt onödigt. Men jag orkar inte lägga energi på det för nu ska jag iväg till Madde för att bli sminkad, ska bli så grymt kul med fest ikväll!! PEPP.


DANCINGNyduschad och fräsch efter tre välbehövliga och riktigt roliga timmar i dansstudion, med underbara människor! Vi hann med att klä ut oss och dampa loss lite också, men stegen sitter äntligen som de ska. Känns great.
Imorgon ska vi till Furuvik och studera aporna. Jag hoppas på att det kommer bli kul, så länge det inte regnar... Nu ska jag sova! Pussar


JUST A SATURDAYDen här veckan har gått så himla fort, men det är skönt att det är helg igen. Om det fortsätter gå i det här tempot så är sommarlovet oerhört nära! Underbart.
Tiden har gått fort idag också. Tränade, tog en skön dusch, åt mat, drack en smoothie nyss och nu sitter jag här. Ska nog ta och ha sönder ett par byxor och redigera lite bilder nu. Och kanske äta jordgubbspaj, ja det låter bra. Ta hand om er!


VÄNTA EN STUNDEn liten bild så länge. Mer bilder och sånt kommer, jag lovar! Jag vill bara redigera bilderna först och försöka få fram på ett bra sätt vad vi har haft för oss, haha. Dessutom ska jag koncentrera mig på skolan känner jag, borde jobba in i det sista nu. Men så fort som möjligt ska det bli. Tack och hej.


HEJ IGENUppdateringen fick lida lite på Kreta (ganska väntat kanske), men jag orkade helt enkelt inte. Det är ju galet vad trött man blir av hela dagar i stekande sol! Och dessutom tar det sån himla tid att ladda upp bilder, man kan ju bli irriterad för mindre... Men nu tänkte jag i alla fall skriva ett litet inlägg såhär lite för sent på kvällen.

Landade i Sverige torsdag kväll och stannade sen i Stockholm hos Matilda till lördag morgon, kan lova att det kändes skönt att komma hem sen igen efter mer än en vecka! Igår hade jag ett riktigt trevligt valborg också med tjejerna, ett bra avslut på lovet. Sen idag har varit en slödag på alla sätt och vis, och imorgon är det väl skola igen. Ska bli kul på ett sätt, men jag orkar egentligen inte. Sommarlov, jag längtar!! Nu borde jag sova så att jag är pigg och glad imorgon, men först ska jag ladda in Kreta-bilderna. Vi hörs!


RSS 2.0