I LOVE YOU



GRATTIS MAMMA 50 ÅR! <3

VALENTINO S2010RTW



Valentinos vårkollektion är helt gorgeous! Älskar volangerna och färgtonerna. Skulle sitta fint nu till våren,  ja tack!

THE VAMPIRE DIARIES



Skit också, jag är fast. Och det finns ingen säsong två än. Typiskt!


SAY HELLO



Halloj! Dagen idag blev ganska så mysig faktiskt. Lite kallt om fötterna och ingen fisk fick vi heller, men vi var glada ändå haha. Nu på eftermiddagen har jag pluggat matte, har prov imorgon. Sista provet innan lovet, HUR SKÖNT! Nu sitter jag här vid datorn och hoppas på att teven ska bli ledig till klockan tio så jag kan få titta på sytycd. Men det kanske är att hoppas på för mycket såhär när det är OS och allt, haha. Ha det bra!

I'M LEAVING, I'M GONE



God morgon! Det är 22 minusgrader ute, och vi har friluftsdag idag. Kunde inte bli bättre. Nu ska jag klä på mig massor med kläder och sen ska jag ut på Runn och pimpla, haha. Vi hörs senare!

WATCHING IT FALL



Just nu sitter jag och skriver på min engelska, hoppas jag kan bli klar med den nu så att jag kan plugga no sen för det behövs kan jag säga. Blä på plugg. Annars ska jag nog iväg till gymmet lite senare, det är ju knappast så att man går utanför dörren och gör nåt annat i det här vädret om man heter Maria Åkerblom. Haha. Förresten så är bilden på min bok som jag köpte igår, den verkar väldigt mysig. Ha en bra söndag nu!

DON'T LOOK AWAY


 bilder: 1, 2

Kan inte någon ge mig vår? Snälla? Jag lovar, det finns inte ord för hur jäkla äckligt trött jag är på det här vädret. Snö överallt. Jag orkar inte meeeeeer. Så ge mig vår, snälla söta rara.

I DON'T WANT TO LIVE ALONE


 bildkälla

Alltså åh jag dör lite när jag ser den här lägenheten. Helt underbar! Den ligger i Göteborg, och den är till salu för er som har täknt att flytta dit haha! Titta in på sidan förresten, sjukt fina lägenheter allihopa. Och fina bilder överhuvudtaget. Ett litet tips bara. Nu ska jag chilla i sängen, det har jag förtjänat känner jag. Äntligen helg säger jag bara. Den här veckan har tagit kol på mig. Så nu ska jag njuta. Ha en grym fredagkväll!

I WATCH THE NIGHT TURN LIGHTBLUE


 gotland


MEMORIES



Jag lovar att ni inte vill höra hur jag känner mig just nu, så därför tänker jag hålla tyst och istället får ni lyssna på den här låten. Ni missar nåt om ni inte lyssnar. Love.


LOST



JAG HATAR SKOLAN. Hur kan det vara så svårt att fatta att det inte är speciellt kul för oss elever att lägga alla prov samtidigt? Och precis innan lovet? Nej, blåsta lärare har vi allt. Jag är inte på speciellt bra humör nu. Hoppas att dansen muntrar upp mig lite i alla fall. Haha, roligt inlägg det här var. Sorry, ska inte klaga mer. Ciao!

LAUGH LIKE YOU REALLY MEAN IT



Godnattis, nu ska jag och Ebba sussa. Sov så gott!


I'M LOSING MY MIND AGAIN



Herregud vart tog dagen vägen? Jag har liksom inte hunnit plugga nånting...och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag springa till Ebba och hjälpa till på hennes mammas personalfest. Dagen liksom bara försvann. Men aja, det var väl inte hela världen egentligen. Ebba kommer och sover över här ikväll också, det blir mys! Hoppas ni får en bra lördagskväll!

FINALLY


 ph: Ebba

Jag ska passa på att njuta av min frukost nu och att inte göra någonting eftersom dagen antagligen kommer bestå av en massa plugg senare. Åh vad jag inte orkar med skolan just nu, allt händer på en och samma gång! Typ tusen prov, och jag fattar ingenting. Men de ä najs.

WHEN I FOUND YOU



Hur snygg är inte tröjan till vänster?! Älskar den! Och klänningen är verkligen lovely. De kommer från Asos, ganska dyrt är det men kul att titta på iaf och drömma lite, haha. Det ska bli sjukt skönt med helg, men egentligen inte för det är så sjukt mkt plugg som måste tas tag i. Bara att bita ihop då. Men ha en grym fredagskväll!


JUST LIKE A CIRCUS


Bild: Garance Doré

Älskar rött hår! Drömhåret. Synd bara att jag antagligen inte skulle passa i det, och jobbigt att underhålla skulle det säkert att vara. Men drömma kan man. ÅH!

MORE LIKE MYSELF


Maybe it's not about going back, maybe it's about being right where you are.

LÅNGA NÄTTER

Enjoy!



HIGH OR LOW


 paris, inne i louvren 

Idag har varit fixarsöndag, har hunnit med att räkna lite matte och så har jag vädrat min garderob och rensat lite. Hur skönt som helst skulle jag vilja säga. Och så var jag på afro på friskis också med Sherin, längesen nu så det var asroligt! Men nu är klockan mycket så nu är det sängen som gäller, sov så gott!

THE CROWNING


kommer inte ihåg vart de två första bilderna är ifrån, men den sista kommer härifrån.

Nu ska jag snart cykla till Hagaskolan, men först ska jag bläddra lite i min nya Elle!


MEET ME HALFWAY



Chill lördag för min del, drog mig extra länge i sängen i morse och bläddrade lite i nya Elle som jag fick igår. Sen stack jag till gymmet med Ebba och nu sitter jag här och gör ingenting. Borde räkna lite matte, men vi får väl se om det kommer hända. Ikväll blir det melodifestival i Hagaskolan med Anna, ska bli kul! Ha en fin lördag!

GOTTA RUN

Nu blir det Borlängerevyn med Ebba, ha en bra kväll!


FAR AWAY



Sitter och kollar resor idag igen, åh vad jag vill bort från snön! Kolla in det här liksom.

FOREVER 21


Bilderna kommer härifrån

Varför finns inte Forever21 i Sverige för? De har ju så snygga kläder, och billiga! ÅH, jag vill ha sommar. Bara en månad, tre veckor och två dagar kvar tills jag åker till värmen. Längta!

TAKE ME SOMEWHERE



Ganska nöjd faktiskt, har köpt ett par jeans som jag verkligen inte behöver. (Y) Men de är sjukt snygga, precis såna jag vill ha också så det är faktiskt helt okej. Haha! Förresten, FYF*N VAD JAG HATAR SNÖ. ÄCKELVÄDER. Nu får det vara nog säger jag bara! Annars är det bara fint, hehe. Nu ska jag äta upp mina rostade mackor och sen ska jag drömma mig bort i resekatalogen. Lovely!
Ps. Maja är rolig.

I'M GONNA FIND A WAY




Har precis duschat efter dansen, det var kul idag! Medans vi väntade på Toves buss så bestämde vi att vi ska göra en egen dans till Billie Jean, haha! Det blir fett najs, grymt alltså. Nu är det lite städning av rummet som gäller, sen ska jag faktiskt sova. Måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid! Vi hörs imorgon!

ALL THIS TIME



Ni får ursäkta dålig uppdatering, men jag har bara inte hunnit. Och nu har jag ganska bråttom iväg till dansen, så det här inlägget blir inte speciellt långt. Måste skynda mig, vi hörs!

TONIGHT




Jag vill gå och sova nu, jag är himla trött. Men jag måste tyvärr duscha innan jag får det, jag har inte hunnit göra det efter dansen än. Alltså så ska jag skynda mig att duscha och sen hoppa i säng, skönt! Sov gott!
Ps. Välkommen in i branchen Tove!

RSS 2.0