GIRLS JUST WANNA HAVE FUN


 bild från igår!

Alldeles strax kommer Ebba springandes hit så ska vi ut och fota i det finfina vädret! Sen MÅSTE jag läsa lite so, lycka till...

LITTLE TOO LATE



Nu ska jag springa till Ebba och äta pizza, sen blir det Robinson at my place. Jag har bråååtttom, hejdå!

I'M YOU


 ebba öppnar paketet med våra klänningar!

Ska bara ta det lugnt idag, måste plugga lite so sen när jag kommer hem ifrån friskis. Ska dit med Ebba halv tre, det ska bli skönt att träna igen!

LIKE THE SEA



ÅH JAG ÄLSKAR MIN KLÄNNING! Den är perfekt. Jag och Ebba är båda sjuukt nöjda, helt otroligt vad bra det blev! :D Och vet ni vad jag gör nu? Jag sitter och tittar på resor till i sommar, hoppas på att det blir en resa med Jenni och mammorna i sommar alltså. Guld det skulle vara! <3

LIGHT UP AS IF YOU HAVE A CHOICE



ÅH äntligen har jag hittat en alldeles underbar mörkblå adidaströja. Har velat ha en i evigheter och så idag när vi gick in på intersport så hittade jag den, och den satt bra också även fast det är en herrtröja. Happy! Och nu har min balklänning landat i Sverige också, ska hämta den imorgon. Hur underbart är inte det liksom. Nu ska jag bara njuta av kvällen, gör det ni också!
Ps. Underbar låt!

YOU STEP UP I'LL STEP UP TOO


 Bilderna kommer härifrån och härifrån. Och de är från världens bästa filmer, Step Up & Step Up 2.

Det är så jäkla kul att dansa! Jag förstår inte hur det kan vara så roligt. Det pirrar typ i min mage så fort jag tänker på det. Jag älskar det verkligen. Nu är det dags för Robinson, puss!


JUST DANCE

Här kommer det underbara klippet jag utlovade. Jag dör vad fint de dansar. Ska faktiskt precis iväg och dansa nu, love it. Hörs senare när jag kommer hem!


 

PEACE AND LOVE



Satt och skrev med kalligrafipennor hela dagen idag typ, så jag kan nästan klassas som proffs. Eller kanske inte, men det var skönt att slippa lektionerna i alla fall, haha. Efter skolan fikade jag med Ebba och Tove på café Peace&Love idag, första gången faktiskt. Väldigt mysigt café, värt ett besök! Jag har några goda nyheter att dela med mig av till er också. Den första är att jag nästan är frisk! Fett najs. Den andra är att jag hoppas på att min balklänning kommer imorgon eller övermorgon, längtar. Nu ska jag fortsätta skriva på min engelskauppsats, kanske slänger upp ett inlägg till lite senare med världens finaste dans annars kommer det imorgon! Det vill ni inte missa, jag lovar. Ha en bra kväll!

FREE FALLIN'


KLICKA 


JUST TO KNOW HOW IT FEELS TO FLY



 USM 09

Tjenare! Sitter här och är väldigt nöjd med mig själv faktiskt, för jag har fått asmycket gjort idag. Eller asmycket kanske är att ta i, men skolgrejer som inte är så roliga har blivit gjorda. Så jag är glad. Hittade på dom här bilderna nyss, vad kul USM var alltså! Jag ska alldeles snart iväg på dans, men jag ska nog bara titta idag eftersom jag är sjukt förkyld. Näsan rinner och ögonen svider. Too bad for me. Ha det bra!


YOU'VE GOT A FAST CAR



Hemma efter en underbar dag! Följde med Anna och hennes föräldrar till Valbo, de skulle till Ikea så vi hängde på och shoppade i Valbo köpcentrum. Mysigt som tusan kan jag lova. Bilden visar mina inköp, minus hårnålar och en sjal men de ville inte vara med på bild. Ikväll blir det Robinson och film hos Ebba. Det gillar vi. Ha en bra kväll!

FIGURE IT OUT


 bjuder på en bild från sommaren 08

Hallihallå! Dagen har väl inte varit så speciell, och inte igår heller för den delen. Skola som vanligt, och chill eftersom jag inte känner mig helt frisk för att träna än. Eller jag gled på långfärdsskridskor idag med Elin, det gick fint och kul var det haha. Kanske att jag kan träna i helgen! Förresten har jag försökt lägga upp videoklipp, och Nuhi var snäll och förklarade och allting men det gick ju ändå inte. Sur jag blir. Jag får försöka imorgon igen, annars får jag väl bara länka. Fast det är inte lika kul. Nu ska jag sova, är sjukt trött. Sov så gott!


TIME TO FLY



Sitter inte vid min dator, så det blir en bild som jag redan har laddat upp från min dator men inte visat haha. Men jag tänkte tipsa er om en grym artist idag. Om ni inte har lyssnat på Melissa Horn förut så har ni missat någonting alltså. Klicka här, och här!


THAT'S THE WAY



Usch, jag mår inte så bra alltså. Jag orkar verkligen inte med att bli sjuk. Så därför ska jag dricka massa te och sen ska jag bannemig sova bort det! Annars så gick kemiprovet helt okej. Skönt att ha det gjort så kan man tänka på nåt annat ett tag. Nu blir det te och teve, ciao!

Ps. Jag har ingenting emot kommentarer. Verkligen inte. Tvärtom.

ABSOLUTE


 ludvika

Känner att det är lite fattigt med uppdatering men inspirationen har varit död helt enkelt. Har inte hänt så mycket sen sist faktiskt, eller jo jag gymmade igår så min träningsvärk tar död på mig haha. Annars så har jag kemiprov imorgon som ni vet, vi får se hur det går... Nu har jag anmält mig till dansen också, bättre sent än aldrig. Eftersom de tog bort raggan så blir det streetdance, fett kul! Nu blir det lite kemi, ha en mysig kväll!

ANOTHER WAY


 bild1: konfa. bild 2: ludvika.

Har inte så mycket att berätta, så ni får titta på bilderna istället. Nu ska jag äta mat, ciao!

NEVER SAY NEVER


 gotland hösten 08

Skönt med helg måste jag säga! Fast tyvärr så består helgen av plugg. Idag ska jag umgås med min kära vän kemiboken hade jag tänkt. Vi får se hur det går, vi passar inte så bra ihop faktiskt. Kanske händer det att jag drar mig iväg till gymmet också, annars är det väl lite smått och gott som också står på schemat idag. Ha en bra lördag!

FREEDOM


 ge mig sommar!

WHEN LOVE TAKES OVER


 min fina vän Anna en vacker sommardag i maj

Jag kände knappt mina lår när jag cyklade hem idag, det är inte okej alltså. Jag är sjukt trött på kylan nu, vill ha vår och sommar! Anna cyklade nyss hem härifrån, hon stannade hos mig en stund och myste lite. Puss på det. Just nu ligger kemiboken och väntar på att jag ska ta upp den ur väskan och plugga, men orkar inte. Vi har prov på tisdag, vet inte vad Owe tänker med egentligen. Men jag ska gosa ner mig i sängen, sätta på lite bra musik och ta tag i det så har jag det gjort.
Hoppas ni får en fin eftermiddag!

It's complicated, it always is. That's just the way it goes.


WHEN YOU WERE HERE


 tråkig bild, jag vet

Sängen skriker efter mig nu. Jag är helt slut efter gympasset idag och bara trött, jag vill sovaaaa! Vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget...Sov gott.

SOME FASHION



Skulle inte tacka nej till shortsen uppe till vänster. Eller jag kan ta allting förresten. Så att ni vet tänkte jag. Nu är det sängen som gäller, sov gott!

YOU FOUND ME


bild från igår.

Då är man tillbaka i skolan alltså, sure visst fine. Jobbigt att det är svinkallt i vår skola, det är så kallt att håret blir elektriskt haha! Himla problem det där alltså. Nu är det matdags, sen ska jag nog mysa i sängen med min ELLE som jag fick idag, lovely.


2 MÅNADER, 2 VECKOR, 1 DAG...



...är det kvar tills jag lämnar kalla Sverige för varma, underbara Karibien!

WALK WITH ME


vinterpromenad.

Njuter av sista dagen på lovet. Nu ska jag och Ebba göra pyttipanna. Vi hörs!

AND LEAVE FOR PARIS TONIGHT


paris 08


IT'S WINTER


Har just insett att skolan börjar om två dagar, fy för det. Annars är det fint, sitter i Ebbas säng och redigerar bilder och vi ska snart gå och titta på film tror jag. Jag vill verkligen inte att lovet ska ta slut, det har varit så underbart. Så underbart mysigt bara.


MYS



Mina tjejer är dom bästa! Mys hemma hos Elin igår var underbart, gud vad jag har saknat dom. Satt och pratade om allt och ingenting, klockan halv ett fick jag motvilligt åka hem. Måste göras om hörni! <3

LET'S DANCE



Just nu sitter Ebba i tevesoffan och dreglar över Willy från bygglov, shit vad grym han är! Fast Mattias är faktiskt rätt så het han också...! En hel evighet spenderades på kupolen idag, nu vet både jag och Ebba hur det känns att vara panka. He he he he HE. Men lite fint fick vi allt med oss hem alla tre så vi kan vara nöjda. Tacobar satt ju inte helt fel det heller, hihi. Nu saknar Ebba mig borta vid teven så jag måste nog gå. Puss.


GREAT


by me. Nyår!

Avatar igår var grym! Lovely. Ni som inte har sett den måste se den. Tänkte bara säga det, nu måste jag skynda mig för Ebba kommer snart så ska vi gå till kupolen och hänga med Tove. Puss


TORSDAG






Bild 1 och 3 är tagna av Ebba och redigerade av mig. Mittersta med självutlösare.

Det är fortfarande svinkallt utomhus, men idag kan man nog i alla fall gå utanför dörren haha! Men jag känner att min filmrecension till engelskan har legat och dragit för länge så jag hoppas jag ska bli klar med den nu, det vore riktigt skönt att ha den gjord. Annars blir det bio med Ebba ikväll, vi ska se Avatar. Den verkar jättebra, så vi får väl se :) Vi ska gå dit och titta klockan nio, det blir fett mysigt att titta så sent hihi. Vi hörs!



KONFA09 <3

Med över 20 minusgrader utomhus finns det inte mkt att göra så datorn har varit min kompis idag. Eller Ebba också faktiskt, hon kom hit en liten stund och myste med mig, hihi. Har tittat igenom massor med konfabilder och filmer, underbara tider det där! <3 Jag ska nog göra något fint med alla bilderna, det är bara det är det är så himlans många! Men jag vill, och då ska det gå! :)


Kärlek!


2010!


Nytt år, nya möjligheter!

Jag lovade Ebba att jag skulle börja blogga igen 2010, så here I am! Jag har lovat mig själv att om jag börjar igen, då ska jag bannemig uppdatera också så jag ska allt försöka haha. Bloggen kommer mest innehålla allmänt snack och bilder, massa bilder! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0