WHAT'S MY NAME



Fick ett litet ryck och började rensa bland mina bilder. Det spelar ingen roll att jag inte använder dom flesta till någonting, jag är allergisk mot dåliga bilder. Och ja, min gamla kamera är ju inte precis något att hänga i julgranen. Men hittade vilket fall en väldigt söt bild på mig och Jenni från 2007, gud vad små vi var! Saknar dig <3

Nu banne mig ska jag sova, men först en snabbdusch. Godnatt!


WHITE CHRISTMAS

Sitter och sliter med min labbrapport och psykologiuppgift. Går faktiskt rätt så bra, känns som att jag har koll på läget. Däremot är läget med mig inte så toppen, börjar känna mig jättetrött i kroppen och småförkyld. Ska se till att dricka mycket vatten och faktiskt gå och lägga mig i tid någon gång! Och i brist på vettiga bilder som har någonting med inlägget att göra så bjuder jag på lite bilder från förra julen och längtar lite extra mycket tills jag får jullov.
PUSS

   


KVÄLLSINLÄGG


När jag sitter och tittar igenom min blogg ser jag att typ alla mina inlägg är från klockan nio-elva på kvällen, det här är inte okej! Jag vet att det inte är så många som läser min blogg i alla fall, men jag tycker ju det här är kul så jag ska tusan bättra mig. Kan säga att det måste bli minst två inlägg en vardag, mer är svårt att hinna med, helgerna kan det allt bli några fler!
Haha, och jo nu borde jag nog plugga...

Klockan halv åtta är det dags för dans, inte okej att jag känner mig hängig. Men jag ska gå dit i alla fall, uppvisningen är ju faktiskt redan nu i helgen! Lite panik men det går nog bra. Vi hörs!


FRISYREN



Jag är så sugen på kort, kanske att jag vågar.


FÖRSTA ADVENT



Nu är det verkligen jul snart. Var som vanligt hos mormor och morfar för adventsfika idag, väldigt mysigt men jag blev så himla trött bara. Och ont i huvudet fick jag också. Bilden är gammal, fast jag hade faktiskt med mig min kamera men orkade inte använda den.
Nu blir det sängen, puss!


STOCKHOLM STREETSTYLE





Vill ni ha grymma streetsyle-bilder, gå in på Stockholm Streetstyle och njut.
Ett litet tips bara, där finns allt och lite till från överallt i världen.
Nu blir det mys med bästa tjejerna, pussar!


FEELS LIKE HEAVEN

Trots att jag simmade två jäkla kilometer idag på idrotten så orkade jag ta mig till dansen. Fick lite hjälp av en huvudvärkstablett dock. Det var det lätt värt kan jag säga, idag var det riktigt jäkla kul att dansa. Dessutom gick det fan bra, även om jag typ dog vad trött jag var(och är). Mina danspolare fick smaka på mitt trötta, väldigt konstiga och pratiga jag.
Men vad tusan, alla har väl en sån sida också.

Och nu har klockan blivit alldeles för mycket igen. Skyller allt på pappa. Hans fel att jag inte går och lägger mig i tid, har fått det från honom, nattugglan själv. Måste bli bättre, dags att börja göra sig i ordning för sängen nu då!
Pussar

 


MY LIFE AS LIZ

Jenni skickade mig en länk till det här klippet idag och sa att det var jättebra. Jag kan inte annat än hålla med. Jag älskar den här låten och hon sjunger riktigt jäkla bra.




FALLIN'

Idag har varit som en lördag mitt i veckan som jag så fint uttryckte det till Ebba, haha. Ganska så mycket vi har skrattat idag. Jag gillar våra stunder tillsammans. Vi fick faktiskt vår spanskaläxa gjord också, väldigt duktigt av oss!
Nu ska jag fundera på att kanske gå och lägga mig, men först blir det ett eller kanske två avsnitt av OTH. Får aldrig nog.


Min sötnos! (som btw tog typ tusen bilder idag /kul liv)


FREE TIME



Som jag hade förväntat mig så var det superdupermysigt i helgen. Kändes som när man var liten och bara kunde slappna av och njuta av livet utan att tänka på skola och annat jobbigt. Kändes som en för tidig jul. Välbehövligt!

Och idag sitter det inte fel med studiedag. Väntar på att Ebba trillar in här snart och myser med mig, och förhoppningsvis får vi vår spanskaläxa gjord också. Ganska så nöjd med livet just nu, känns grymt skönt att ha hittat tillbaka till det läget. Man lever bara en gång för tusan.
PUSS




FREDAGSMYS

Nu åker jag till Ludvika och myser. Den här helgen är det inte Lisa som kommer och hälsar på, utan nu är det Martina! Himla längesen man såg den fina flickan. Jag har lite bråttom till bussen, ha en trevlig helg!


I'M LOVIN IT

Slutade redan halv tolv idag, det är  fredag och jag har inga läxor. SKÖNT. Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och trampa till Kupolen för lite shopping, det var tydligen massa rea. Det gillas! Puss



GOOD FOR YOU, BAD FOR ME

Tog till vara på tillfället idag och har inte pluggat en sekund, hur fint låter inte det liksom?
 Förresten, var på Blondinbellas föreläsning idag. Hon var asbra på att föreläsa och riktigt inspirerande, glad att jag gick dit.
Nu ska det nog bli lite läsande i min nya Elle och kanske fundera på att gå och lägga mig. 

Och hörrni, jag MÅSTE komma igång med fotandet igen. Saknar det som tusan, men har inte tiden. Satt just och tittade på något lämpligt objektiv som man kan önska sig i julklapp, det kanske skulle ge mig inspirationen igen.



FALLING IN LOVE


AAAAAAAH, har panik inför novellskrivningen imorgon bitti. Åh herregud, jag gillar inte sånt. Vet typ kanske vad jag ska skriva, men har så svårt att bestämma mig! Har bytt ämne typ tre gånger nu, blir galen. Nej, jag måste fortsätta brainstorma med mig själv nu. Och juste, jag har en biologiredovisning imorgon också. Jag jublar.

Haha, jag har förresten redan failat på att inte sitta vid datorn efter nio...
GODNATT


THINKING OF YOU



Älskar den här reklamfilmen för Vagabond, man kan inte annat än le

Frida Gustavsson är så sjukt snygg så det finns inte. Och duktig är hon också, hon är bara sjutton år och har gjort så himla många modelljobb och gått otroligt många visningar. I´m impressed.

På tal om något helt annat så har jag sagt åt mig själv att jag inte ska ha datorn på efter klockan nio eftersom jag alltid fastnar här för länge, jag väntar med spänning på hur det kommer gå. Funkar ju än så länge i alla fall, haha. Eftersom klockan visst har blivit tio i nio medan jag skriver det här så säger jag väl godnatt! Sov så sött.


LIFE GOES ON

Hallå! Helgen i Borås var väldigt trevlig ändå, lite slutkörd i kroppen men annars var den great! Passade på att shoppa lite också när jag ändå hade tid, haha. Fick med mig ett par skor och en skjorta hem, inte helt fel.

Idag har det varit fullt upp med förberedelser inför redovisningar som ska hållas i veckan, vi får hoppas att det går bra. Nu är det dags för sängen, men först lär jag titta klart på National Treasure 2 som går på teve. Ciao!


Bilden är från förra året, i djurparken. Glömde min kamera i år...


SUNNY



Det har varit superfint väder idag, sånt blir man alltid glad av! Tänkte bara titta in och säga hej och så, ska precis ta tag i min packning till imorgon. Ska åka till Borås  klockan 9.30 imorgon bitti, är ute i lika god tid som vanligt. Anyway, ni får ha en finfin fredag och helg så hörs vi när vi hörs! Puss


HEJ MITT VINTERLAND


Bild från i vintras.

När jag tittade ut genom fönstret imorse var allting helt vitt och alldeles underbart. Dock är jag en sån person som helst njuter av snön inomhus, haha. Hatar när det snöar och man blir jämt så irriterad när man ska försöka cykla till skolan och däcken slirar åt alla håll. Men det har väl sin charm det också, det ska bli mysigt med vinter! 
  Nu ska jag ta och duscha och sen sätta mig vid teven och mysa lite innan det är sängen som gäller. Puss!


MONDAY

Ruskigt dålig uppdatering i helgen, men jag har kopplat av i Ludvika hos mormor och morfar. Klart man åker dit när man får finbesök av Lisa! Hade det underbart mysigt. Nu är det bara sex veckor kvar tills vi ses igen, alltså bara sex veckor kvar till jul. Jag längtar!
Nu till något helt annat, är det bara jag som älskar programmet Så mycket bättre? Åh, det är så fint. Och jäklar vad de är grymma alltså, helt tagen. Nej, nu ska jag återgå till Pensionärsjävlar på teven och sen blir det sängen.
Vi hörs!




ALLSAINTS/ASOS



Jag hatar att jag inte har några pengar...Älskar höstkläder!!


I'VE GOT YOU

Har suttit inne hela dagen på grund av detta underbara regnväder, men nu ska jag ta mig ut på en promenad med min finis Anna. Känns underbart bra. Försökte vara duktig och räkna lite matte idag, gick väl sådär. Skolarbeten på lovet och jag funkar inte riktigt ihop.
Något mycket roligare är att massa fina flickor kommer till mig ikväll, ska bli så himla mysigt! Mer om det sen, nu måste jag klä på mig och börja traska mot Anna. Vi hörs, pussar!


SWEET SIXTEEN



Nu drar jag till Tove som fyller 16 år idag! GRATTIS FINIS! <3


RSS 2.0