BEAUTIFUL LOVE





True model love. Gorgeous


LIVING THEIR LIFES



Måste bara tipsa om denna tjejens blogg (t.h), och denna också (t.v). Om ni vill ha något annat än en ren fashion-blogg, och istället lite humor och galna bilder så ska ni definitvt klicka på första länken. Det är därifrån bilderna ovan kommer. Den andra länken kan ni klicka på om ni vill ha underbara bilder och grymma outfits. Jag gillar bloggarna framförallt för att man får se en helt annan bild av modevärlden, de här tjejerna visar faktiskt att de har riktigt kul! CHECK


ORANGE/RED



Eftersom Matilda den stackarn vaknade upp sjuk imorse så blev det ingen skidåkning. Istället har jag bl.a målat naglarna i en härligt orange-röd färg. Nu står det mat på schemat!


THE PERFECT OUTFIT


Jackan, skjortan, skorna, miljön. Love


SKIING IN CHANEL


Källa
Lite sent blogginlägg, jag vet. Men jag har haft fullt upp att mysa med Ebba i eftermiddag, massor med prat och så lite godis på det. Underbart.

Imorgon blir det en heldag i Romme Alpin eftersom min fina Matilda ska dit, så jag ska dra på mig mina pjäxor och sånt som jag inte använt på tusen år och göra henne sällskap! Det blir antagligen väldigt trevligt. Man hade ju lätt varit coolast i backen om man hade haft kläderna på bilden, men jag får väl nöja mig med det jag har. Nu måste jag sova, bilen går kvart i tio. Godnatt!


BORDE NOG SOVA


The last Bounce

Har haft fullt upp idag kan jag lova. Först skola när man inte kan hålla ögonen öppna, det är fint. Sen lite matte efter skolan på det, och sen vidare till dansen. Pretty tired. Och nu måste jag läsa på min läxa som jag knappt tittat på, åh varför är jag så dålig för? Kommer nog något roligare imorgon. Sov gott!


NEVER GIVE IT UP



Nu ska jag stretcha lite och lyssna på mysmusik, sen blir det att sova. Och juste, måste packa väskan till idrotten imorgon eftersom vi ska åka skridskor. Great. Vi hörs!


CAN ONLY MAKE ME STRONGER






Det är så sjukt det här med musik, hur det kan vara så att bara genom att lyssna på en låt så väcks tusentals minnen. Jag kommer fortfarande ihåg känslan jag hade när jag satt vid datorn och lyssnade på dom här låtarna, jag hade precis hittat Elin Klings blogg minns jag. Hennes blogg spelade verkligen en stor roll i mitt modeintresse kan jag lova. Låtarna är från ett gammalt album från 2007, så det var ett tag sen nu.
Men dom får mig fortfarande på bra humör!


CAN'T GET ENOUGH



Alla mina basplagg i min garderob är i princip gråa. Vet inte varför jag gillar det så mycket, men det gör jag. Grått slår svart all the time!

MY OWN STEPS



Kom hem från dansen för typ två timmar sen, har fått i mig massa mat och nu är det nog dags att duscha. Känns grymt att dansen har börjat igen, lite segt i början bara när man känner hur sjukt otränad och ovan man är. Men jag vet att det blir bättre, det är bara så frustrerande!
Anyway, nu är det först duschen sen sängen. Sov gott!


STEP UP 3



WHOOAA vad galet bra Step Up 3 är! Dansen är helt amazing såklart, men jag gillar verkligen storyn eftersom det är lite av en fortsättning på tvåan. Det är många dansare med från tvåan också, vilket gör det hela ännu bättre. Alltså jag skulle kunna fortsätta i all evighet om hur bra filmen är, älskade den från första scenen. Jag har äntligen hittat en till dansfilm att titta på hundra gånger om, lycka.
SE DEN!

WORK



Har varit och städat på Romme Alpin idag med Ebba, alltid fint med extra pengar i plånboken! Försöker få ihop det sista på min uppsats nu...Sen kan jag slappa lite! Puss


MOVIE



Nu sätter jag mig i soffan med en påse chips och tittar på film, kunde varit sämre.
Ha en underbar lördagkväll!


BLACK & WHITE




Galet snyggt reportage från VOGUE Paris February 2011. Gillar hatten, nitarna, strumporna i skorna och så älskar jag enkelheten i hela sista bilden med den stickade tröjan. Alla tummar upp!
Bilderna hittade jag här.


BREAKFAST



God morgon! Magen kurrar så jag har gjort i ordning en awesome frukost. Ska nog äta den tillsammans med min ELLE, blilr ju perfekt. Later!


HOMEWORK


Karibien

Nu är det dags för mig att sova ut lite, ska bli så himla skönt. Ikväll har jag skämt bort mig själv med en fantastisk semla och lite chips, MUMS. Känns lite surt att jag har massa skolarbeten att göra i helgen ändå, vill ju vara helt ledig!! Men det får väl vänta, I guess. Vi hörs imorgon igen, godnatt!


ÄNTLIGEN FREDAG

Det funkade inte att blogga på hela dagen igår, vet inte om det var min dator som spökade eller vad det var. Vilket fall så funkar det igen och det är äntligen dags för helg. Underbart!

Tog en sväng förbi kupolen idag med Lollo, hittade världens finaste topp inne på H&M! Den fanns dock inte på nätet så kan inte visa, men det blir förhoppnigsvis ett köp. Gillar verkligen H&M:s vårkollektion överhuvudtaget. Här kommer en del favoriter:






IN MY HEART IT'S SPRING

Det fungerar inte att ladda upp bilder nu, irriterande. Så länge kan ni alltid kolla in min nya spellista på spotify. Den är väldigt fin. KLICKA


ENOUGH FOR NOW

Skrev det här inlägget igår kväll men det kom inte upp på bloggen då, konstigt nog. Men det kommer nu istället!


JAK&JIL

Har kämpat hela eftermiddagen med plugg. Känner mig oerhört stressad nuförtiden, så sjukt frustrerande. Funderar på att åka till mormor och morfar i helgen för att bara koppla av lite och komma bort från vardagen. Behövs verkligen nu känner jag. Ska inte tråka ut er med mitt prat utan bjuder på lite bilder från min inspirationsmapp istället. Puss


Face Hunter


Sthlm Streetstyle


Face Hunter

Sov gott!


GOLDEN GLOBE AWARDS #2

Lite mer favoriter:


Jennifer Love Hewitt var vacker i sin klänning från Romona Keveza.


Älskar volangerna! Lea Michele strålar som vanligt, klänningen är designad av Oscar de la Renta.


Den här klänningen är egentligen inte alls min stil, men Leighton Meester bär den riktigt snyggt! Den coola klänningen kommer från Burberry Prorsum.


Sandra Bullock passar riktigt bra i lugg, och hennes klänning från Jenny Packham är underbar. Vackert!


Dianna Agron brukar lyckas med klänningar, det gör hon här också. Fantastiskt att en så enkel klänning ändå kan vara så snygg! Klänningen är från Ferragamo.


Sist men inte minst, Claire Danes i en alldeles underbar persikofärgad klänning från Calvin Klein.

Jag kan lova att det fanns tusen andra fina klänningar, det är helt otroligt vad mycket fina klänningar det görs i världen. Avundsjuk.


GOLDEN GLOBE AWARDS

Mina favoriter bland alla underbara klänningar:


Olivia Wilde var ursnygg i sin klänning från Marchesa.


Mila Kunis har enligt mig kanske världens finaste ögon, och hon glänser verkligen i sin klänning från Vera Wang.


Catherine Zeta Jones var oerhört glammig i sin mossgröna klänning, designad av Monique Lhuillier.


Christina Hendricks bar en underbar, lysande röd klänning av Romona Keveza.

Jag har några till jag gillar, men de kommer imorgon. Nu är det sängen som gäller. Sov sött!


MONDAY



Försöker bocka av lite plugg just nu, går väl sådär eftersom jag har ont i huvudet. Sen ska jag nog dra de sista penseldragen på mitt lilla projekt och roa mig med att bläddra i H&M:s katalog som jag precis fick hem. Ha en fin måndag!


KUNDE INTE SLUTA LE



Hittade denna video på Natalie Karlssons blogg.
Fantastiskt.


WORK-IN-PROGRESS



Första penseldragen gjorda! Ni får se resultatet om några dagar.


KOLLAGE #3



Jag gillar att man kan göra så mycket med en enkel outfit genom att ha något i färg. Min favorit är helt klart turkosa tröjan längst upp. Gillar också den enkla, men coola väskan till vänster.
Vad tycker du?


HOCKEY



Nu drar jag på mig min varma, röda Canada Goose och åker och tittar när två av mina klasskompisar spelar hockey. Vi hörs senare!


BLOGLOVIN'

Följ min blogg med bloglovin

FASHION SQUAD



Carolina Engman som driver bloggen Fashion Squad har nog den grymmaste stilen jag vet. Jag imponeras verkligen av folk som vågar när det gäller kläder och det gör hon verkligen, minst sagt. Oerhört inspirerande att läsa hennes blogg, och hon har väldigt snygga bilder. Det skadar ju inte att kvinnan är vacker heller. Kolla in bloggen här.


NYTT


En ny snygg väska från Sisters fick följa med hem idag. Den kostar bara 299 kr, ett tips!


ELLE-GALAN 2011



WOW vad snygg September var igår på Elle-galan! Jag tycker det var helt rätt att hon vann Årets bäst klädda artist. Hon är så himla cool och insiprerande, jag är framför allt avundsjuk på hennes frisyr. Att Elsa Billgren vann Årets stil var också ett perfekt val. Och Sofi Fahrman fick vara med på ett hörn för att hon var lika snygg som vanligt, hon lyckas alltid. Önskar jag hade varit där, det vore ju drömmen!


VAGABOND


Vagabond är absolut mitt favoritmärke när det gäller skor. De har rätt så enkla skor, men samtidigt så grymt snygga och bra gjorda. Dessutom brukar deras kampanjer vara underbara, kolla bara den här filmen.


KOLLAGE #2



Har kommit på att det är ganska kul att göra kollage så förvänta er mer sånt. Bra sysselsättning när man är sjuk dessutom, ett tips! Puss


KEEP YOUR HEAD UP


Tillbaka i skolan igen! Blandade känslor över det. Annars har jag tänt mitt nya doftljus för första gången idag, luktar heaven. Just nu sitter jag och letar lite inspiration för vad jag vill göra med mitt rum, behöver förändring. Fast jag borde nog sova. Puss


KOLLAGE


1. Net-a-porter
2. H&M
3. Asos


UPDATE

Jag har faktiskt inte dött, även om det är lätt att tro. Däremot så sov jag inte bort min sjukhet efter i lördags utan blev bara sjukare, en fantastiskt bra sysselsättning på ett lov... Är fortfarande inte helt tiptop, men har fått tillbaka lite av orken i alla fall! Ska försöka ta tag lite i mitt liv idag så gott det går, får se hur mycket jag orkar. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör så hörs vi snart igen när jag har något roligare att komma med! ;-)


JULI-DECEMBER

Här är andra delen av mitt 2010:


JULI
Drog till underbara, fantastiska Gotland i två veckor i början av juli, precis efter Peace & Love som var great. Först en vecka med mamma och pappa, vi besökte ett alldeles underbart fint café och åt god saffranspannkaka. Sen kom Jenni, Staffan och Lena och vi bara tog det lugnt och solade och spelade tennis.





AUGUSTI
Efter hemkomsten från Gotland åkte jag vidare till mitt andra hem i Ludvika och njöt lite till av sommaren. Plockade kantareller och var i Orsa Grönklitt och tittate bl.a på isbjörnar. I augusti jobbade jag också med Skattjakten som krävde mycket jobb, men det var väldigt roligt. Efter jobbet började jag skolan på Haraldsbo med en konstig känsla i magen som bara skulle växa. Det slutade med att jag bytte till Soltorg och även om det var tufft att välja så vet jag att jag valt rätt. Trivs som fisken i vattnet.



SEPTEMBER
Var i Stockholm hos Matilda, fotade lite med Anna och jag fyllde 16.



OKTOBER
 Var på Skol-SM, fotade med Ebba och åkte till Matilda och var på Halloweenfest och passade på att vara svarthårig för en kväll. Dessutom var det i oktober som mina underbara vänner satte mig på ett tåg mot Stockholm för en fantastisk dag tillsammans, bästa födelsedagspresenten.



NOVEMBER
Myste hemma hos Tove som fyllde 16, träffade tjejerna från gamla klassen och tittade på Så mycket bättre och älskade det! Vintern började visa sig och jag drog till Borås och sprang sprint. Använde dansen som en flykt från skolan ett tag, var med Ebba och började räkna ner till jullovet. November var sjukt bildfattigt, så det kommer en bild med snygga kläder från Allsaints som jag bloggade om.




DECEMBER
Hade dansuppvisning med feber i kroppen, men det var grymt kul ändå. En fantastisk tjejkväll hemma hos Hanna hanns också med innan det var dags för ett efterlängtat jullov. Hade en underbart mysig jul, den bästa på länge. Sen var jag åter hemma igen och det var dags för nyår och nu sitter jag här och det är januari 2011.

2010 var ett bra år. 2011 kommer bli ännu bättre, det är jag säker på. Love it!


KAMERAFILTER



Klickade nyss hem två kamerafilter från denna sida. Ett Soft-Focus och ett Close-Up, längtar tills jag får använda dem!


JANUARI-JUNI

Nu är det alltså 2011. Ett helt år till har passerat, knappt att man fattar det. Inte för att det egentligen känns att det är ett nytt år, men tanken känns konstig. Det har gått så fort.




Här första delen av mitt 2010:




JANUARI
Började det nya året i Örebro med fina vänner och mäktiga fyrverkerier, fick min balklänning och var med Ebba mest hela tiden och tog bl.a en fotopromenad i snön. Började skolan igen och pluggade mest hela tiden och längtade bort till värmen



FEBRUARI
Längtade ännu mer till värmen och hatade skolan, det var en ganska jobbig månad minns jag. Var trött på det mesta. Kommer ihåg ångesten jag hade över att inte hinna klart med alla skolarbeten innan vår resa. Samtidigt drömde jag om att vara rödhårig och att flytta in i denna lägenhet, och mamma fyllde 50.


MARS
Åkte äntligen iväg till värmen med feber i bagaget. Men jag blev frisk av solen och resan var kort och gott en drömresa som jag aldrig glömmer. Känslan av att bara kunna vara helade mig. Inte mycket annat hände i mars om jag minns rätt, inget som slår Karibien i alla fall.


APRIL
Njöt av vårens första solstrålar hos mormor och morfar och var glad över att få träffa Ebba igen efter resan. Lugnet borta i Karibien var som bortblåst och vardagen var lika stressig som vanligt. Jag och Anna sjöng på ett dop, och jag var i Stockholm och tittade på Bounce som var så bra att jag grät när det var slut.


MAJ
Åkte till Ikea och införskaffade lite smått och gott för att förvandla mitt rum lite grann, köpte en välbehövlig ny mobil och åkte till Stockholm för att fira min farmors 88:e födelsedag. Tittade också på melodifestivalen och fastnade för Tysklands bidrag, som till slut faktiskt vann och jag blev glad.


JUNI
Juni var en händelserik månad. Jag gick och blev sjuk igen lagom till skolavslutning och bal. Hade en underbar grillkväll med min fina klass och kände att balen inte var så rolig som jag trodde att den skulle vara. Min underbara bror tog studenten, jag åkte till Ludvika och gjorde en extra fin tårta när Kronprinsessan Viktoria och Daniel gifte sig den 19:e, och firade ännu en midsommar med stora tjocka släkten.

Resten kommer imorgon!


BRA START


Jag har invigt årets första dag med att vara sjuk, men äsch jag är glad ändå. Bjuder på första inspirationsbilden för i år på denna blogg och lovar att det imorgon kommer en sammanfattning av mitt 2010, med både ord och bilder. Nu ska jag sova mig frisk. Puss!


RSS 2.0