HAPPY ENDING



Det är ju så jäkla typiskt att jag ska bli sjuk just nu, precis innan vi ska åka. Åh, jag är så förbannat trött på att vara sjuk hela tiden. Jag hoppas verkligen att jag sover bort det i natt! Just nu håller jag i alla fall på att packa lite grann, kan ju inte säga annat än att det är underbart att få packa ner sommarkläderna! Vi får se om jag skriver något imorgon, annars hörs vi när vi är framme om det finns tillgång till bra internet där borta. Och ni får ha det så bra här hemma! KRAM

I JUST WANNA STAY FOR REAL



Imorgon är det en vecka kvar tills vi åker, åh vad najs det ska bli! Fram tills dess får ni nöja er med gamla, tråkiga bilder och annat ointressant. Nu ska jag ta och hoppa i säng, sov så gott!

IT ENDS TONIGHT



Oj, min uppdatering suger ju totalt. Har helt glömt bort bloggen. Och jag har inga roliga eller fina bilder att visa så det får bli en grym video och en grym låt av en grym tjej med en grym röst!

I WAS AIMING FOR THE SKY



Har nyss skypat lite med Jennipenni, och nu måste jag duscha för att sedan hoppa i säng. Dansen var great! Men jag måste sova ut inför mitt nationella prov i engelska imorgon! Och det är Jenni på bilden också förresten. Puss och godnatt!

BETTER IN TIME

 Lyssna!



Det har varit lite tomt på bloggfronten, men inspirationen har bara inte funnits där. Men nu är jag på gång igen, så här får ni ett litet låttips sådär en vanlig måndagkväll. Enjoy!


I'M TRYING, BUT IT'S HARD



Nu är det jag som ska iväg till gymmet!


FLASHING LIGHTS



Hur fin är inte den här kollektionen för Rules by Mary? Jo jättefin, jag vet! Men nej, nu ska jag inte sitta och drömma mig bort nå mer utan skriva en helt ointressant musikuppsats. Tummen upp för det, haha. Ha det så bra!


H&M MAGAZINE

'

Klicka på bilderna för att se hela artikeln från H&M MAGAZINE.

Jag gillar verkligen det här modereportaget i nya H&M Magazine, så underbart fint! Det brukar faktiskt alltid vara bra inspiration i H&M:s tidningar, så om ni inte redan har tagit ett exemplar så spring till H&M och gör det! Eller så kan man alltid kolla på internet, men det är ju roligare att bläddra i en tidning. ;)

NOTTING HILL



En film man har sett hur många gånger som helst, men man kan ändå se den igen. Går just nu på trean!

WASTE MY TIME



Hallå! Har inte bloggat på ett par dagar nu, men nu ska ni få en update om vad jag har haft för mig. Var hos mormor och morfar igår fram till lunch, och sen åkte jag till Tove. På kvällen var jag på Alice i underlandet med Anna, den var helt okej! Kul att ha sett den i alla fall :) Idag har jag shoppat med Tove, och nu håller jag på att steka hamburgare så jag måste kila! Ha en trevlig lördagkväll!


I'D LIKE TO MAKE MYSELF BELIEVE



Har suttit och bläddrat igenom massa bilder på datorn och hittade den här fina på mig och Alice i somras på konfan, det var tider det! Åh, ge mig sommar nu då. Nu ska jag försöka dra med mig Anders ut och gå en promenad, haha. Ha en fin onsdag!

Ps. Ebba om du läser det här, göra nåt ikväll? :*

GIVE ME A CALL



Min hals är nästan helt bra nu, en till natts sömn och jag är helt bra. Jippie! Dagen har väl inte varit så händelserik, jag och Anders har varit ute och skottat snö i alla fall. Eller han skottade väl mest, hehe. För övrigt är Bikboks vårkollektion grymt snygg! Nu ska jag fortsätta titta på nya serien med Courtney Cox, haha. Sov så gott!

LITTLE BIT



Mammas öppet hus i lördags blev lyckat, det var kul att få träffa släkten! Dock inte så kul att knappt kunna prata, eftersom halsen är helt förstörd. Men jag överlever. Nu vet jag inte riktigt vad som väntar på lovet, jag ska framförallt ta att bli frisk sen får vi se. Med snöstorm utanför huset just nu så ska jag slå mig ner framför teven och titta på OC i alla fall. Ha en bra dag!

RSS 2.0