UPDATE

Jaaaaaa! HON VANN JU! Fy tusan vad bra! Nu blir det sängen för mig, nu är jag nöjd så nu kommer jag sova gott haha. Godnatt!

IN LOVE!

Har suttit och titta på Eurovision Song Contest och det mesta var väl dåligt och tråkigt som det brukar vara...haha. Men en del är riktigt bra, speciellt Tyskland, shit vad jag älskar hon som sjunger! Coolaste tjejen, rösten och låten! Titta bara på den här videon:




Nu ska jag gå och titta hur det går för henne, hoppas hon kommer bra!

SANTA LUCIA I BILDER, DEL 2


Utsikt från stranden som låg alldeles vid hotellet.


Min fina mamma!


Hela familjen vid poolen. I rummet bakom mamma där dörren är lite öppen, och i rummet till vänster om det bodde vi!





LET'S GO TONIGHT



Jag har varit i Stockholm över helgen för att fira min farmor som fyllde 88 år, grattis till dig farmor! Som en liten utflykt åkte vi till fjärilshuset i Haga, himla trevligt. Jag hann såklart med att shoppa lite när jag ändå var i Stockholm haha. Men nu ska jag plugga matte hade jag tänkt, ha en trevlig kväll!

HOT



Jag är ju lite dålig på det här med bloggandet nu, men jag tycker ju faktiskt det är kul så jag är väl bara lat antar jag haha. Men jag ska bli bättre! Jag har ju faktiskt massor med bilder att visa, förutom bilderna från Karibien så har jag en hel inspirationsmapp full med snygga bilder. Här är två stycken av dem! Mönstermix är hett  och skorna på högra bilden har jag hittat ett par nästan likadana fast gråa i mocka, dem står överst på min önskelista hihi. Nu tänkte jag göra något vettigt, kanske läsa lite no eller nåt annat tråkigt. Skolan är kul. Puss

Ps. Sommarvärmen har hälsat på, det gillar vi! Fast man kunde ju inte förvänta sig annat än att det ska regna lite (ganska mycket) också, man bor väl i Sverige.

NY MOBIL!

Jag kan säga att det var välbehövligt med en ny mobil för mig, så sjukt skönt att äntligen ha en! Min gamla mobil stänger av sig typ var tredje minut och är allmänt störd och seg, hehe. Nu har jag en helt ny och fräsch HTC TATTOO att använda, den verkar jättebra så här långt! Fast jag är redan förbannad för att batteriluckan sitter så jäkla hårt....Vill bara kasta mobilen i backen för att jag blir så frustrerad men jag ska nog kunna låta bli haha.



IT'S THE NEW STYLE



Hej!
 Tänkte visa lite hur det ser ut nu med mitt nya skrivbord, och den andra bilden är på mina nya kuddar som ligger på min säng. Var ju på Ikea i torsdags så nytt skrivbord har jag, och fyra nya kuddar och en del annat också så nu känns mitt rum som helt nytt. Tänk att ändå så lite kan göra så mycket. Det känns super!
Igår kväll och idag så har jag varit i Ludvika och hälsat på, väldigt trevligt nu när Lisa var där och hälsade på! Och nu är det nog dags för mig att hoppa i säng snart så att jag inte är så förbaskat trött imorgon, haha. Godnatt!

SANTA LUCIA I BILDER, DEL 1


Köttbullsmacka på Arlanda.


Mellanlandning i London lördag natt. Här i väntan på bussen till hotellet.


Första bilden på andra sidan Atlanten! Bilden är tagen genom taxifönstret.


Tidningar som fanns inne på rummen med fina bilder och tips om sevärdheter på ön.


Mitt och Anders rum, det är min lyxiga säng på bilden! Jag sov väldigt gott på mina fyra kuddar, haha.



LET'S DO THIS!


BouncE!

Just nu lockar Ebba mitt hår, alldeles strax kommer Tove och hämtar upp oss för att åka till Forum och dansuppvisning! Lite nervöst men det ska nog gå bra, fett roligt! Let's do this!

YOU NEVER WILL BE MINE


BouncE!

God kväll! Jag sitter här i min säng med datorn i knät, himla längesen det hände känner jag. Det är ganska så skönt kan jag i alla fall lova! Igår gjorde vi alltså biologiprovet som var sjukt svårt, jag chansade på varje fråga. Vi hade liksom inte gjort nästan någonting av det vi hade prov på! Och idag så gjorde vi labben, den gick i alla fall bättre men no är inte riktigt min grej överhuvudtaget alltså haha. Så har jag varit och repat på Forum också inför helgen, och ska dit imorgon också. Roligt! Men nu ska jag släcka här och sova, godnatt!

HEY MAMA


Bild från Santa Lucia.

Jag är så himla trött, jag vill bara soooova. Och fruktansvärt skoltrött är jag också. Det är en pina att gå upp på morgonen och gå till skolan, utan att ljuga...Nationellt prov i biologi imorgon, jippie. He he he. Kul. Godnatt.

RSS 2.0