YESTERDAY

Kan börja med att berätta att jag är dödstrött så jag skyller på det om det här inlägget inte blir vettigt alls. Har haft en grym helg hos Matilda, som vanligt när jag är där. Vi var på fest igår, kan vara därför jag är så himla trött! Väldigt trevligt var det i alla fall, haha. Lite bilder på hur vi såg ut kommer, det var ju faktiskt maskerad!
NU MÅSTE jag sova. Kommer inte kunna tänka klart på hela veckan annars. Imorgon ska jag nog till kupolen en sväng, sen dansa och på kvällen blir det mys hos Tove som fyller år! Vi hörs, sov gott!


NY FRISYR

Jag och Matilda passade på att göra en liten förändring när det ändå är halloween och så. Vad tycks?

ESTOCOLMO

Hej! Är så himla trött efter igår, men kvällen var så sjukt lyckad! Hade så jäkla kul! Fast nu måste jag verkligen börja packa, mitt tåg går om 50 minuter...haha bra Maria, bra! Vi hörs när jag är framme hos Matilda, ha en awesome helg!
 


JAG KLAGAR INTE

Tja! Är ganska så stressad eftersom jag inte har bytt om till dansen än och den börjar när som helst, och sen har jag inte packat till imorgon heller...Men äh, det löser sig. Planerna för ikväll är först dans, sen hem till Ebba och duscha och sen drar vi till Anna! Kommer bli gryyyymt, jag är taggad till tusen. Ha en awesome kväll, det ska jag ha!


RUBRIK

Min härliga, alldeles underbara softdag idag var behövlig! Har verkligen inte gjort nånting. Har tittat på tre avsnitt one tree hill, ätit och suttit vid datorn typ. Och idag fick jag dessutom mina pengar från jobbet med skattjakten i somras!!!! Gött. 

NU
ska jag gå och lägga mig, GUD vad skönt det ska bli! Har utvecklingssamtal imorgon klockan halv nio, inte okej att det sabbar min sovmorgon... Äh, godnatt!




TRÖTTNAR ALDRIG



BEHIND BLUE EYES



Sitter och gör den sista samhällskunskapen inför provet imorgon. Snart är det dags för dans, fett bra med lite omväxling från allt plugg. Måste bita ihop sista minutrarna nu, uuuusch vad det här är tråkigt! Efter ikväll ska jag inte plugga på huuuur länge som helst har jag bestämt mig för. Och då blir det mindre tjat om plugg här också, roligare för er. Ha en trevlig kväll!


DREAM BIG


Bild från fotorundan idag, Ebba har fotat - jag har redigerat.

Himla jobbig dag det har varit idag, har inte alls varit på bra humör. Ändå började jag dagen bra med ett pass på friskis, alltid skönt att träna på morgonen! Inget plugg har jag fått gjort heller, dålig som jag är. Nej, vi stryker ett sträck över denna söndag. Tack för att du står ut med mig i alla lägen Ebba, puss! Nu ska jag sussa, kunde inte varit skönare. Godnatt!


IF IT MAKES YOU HAPPY




GOODNIGHT



Galet vad trött jag är nu alltså, har nyss tittat klart på Juno. Väldigt bra film!
Idag har det hunnits med klädletande till soltorgsfesten, solning och plugg. Lagom chill dag kan jag lova. Förresten så hade jag ju med mig kameran upp till Anna igår, men tog aldrig några bilder haha. Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar på tangenterna. Godnatt! 


SATURDAY



Har börjat dagen med en perfekt frukost och ett avsnitt One Tree Hill, jag klagar inte. Planerna för idag är lite roligheter och antagligen massa plugg. Det blir fint. Hoppas ni får en underbar lördag!


MYSKVÄLL


Såhär party var det förra veckan...

Kör på en favorit i repris ikväll med idolkväll hos Anna! Vi ska göra pizza och fetta i oss godis, kommer må jätteilla efteråt. Det blir prima. Nu ska jag gå till Ebba och duscha, sen tvingar hon mig att ta en promenad med henne till Anna, fett långt och kallt. Men vad gör man inte för sina vänner. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!


I'D RISK THE FALL

Ultraljudet idag gick bra och jag fick göra en röntgen också, så nu hoppas vi på att det ger nåt bra resultat! Annars då, sitter här och pluggar lite samhällskunskap inför mitt prov nästa tisdag. Kommer aldrig få in allt i skallen men jag gör mitt bästa.

Idag har det regnat, usch. Om hösten vore varm och det inte regnade så skulle den vara fantastisk, men så är det ju tyvärr inte. Men jag gillar hösten ändå, lagomt mysig med alla nedfallna löv i underbara färger.
Jag inser att jag verkligen måste ut och fota lite snart. Hatar att skolan tar för mycket tid bara, men nu har jag ju faktiskt en svenskauppgift där jag hade tänkt presentera hur en systemkamera fungerar, det är ändå en bra ursäkt för att fotografera lite!
Hoppas ni har haft en fin tisdag!


Bild från förra hösten.


LAUGH



Det var verkligen längesen det var lite mode och balla kläder här på bloggen, det måste det bli ändring på! Hur snygg är i alla fall inte tröjan på bilden? Hjärtan är fett cute.
Matteprovet idag gick nog rätt bra, jag hoppas på det bästa i alla fall! Nu är det sängen som gäller, ska upp klockan 6 imorgon för att åka till Falun och göra ultraljud på min fot. Puss och godnatt!


TONIGHT

Världens finaste låt.




ALL NIGHT LONG



Trött som tusan efter en helg ute på orientering, men det var det värt. Himla trevligt! Nu ska jag hugga tag i mitt matteplugg inför provet imorgon och sedan gå till Ebba för att duscha, basta och prata. Precis vad jag behöver! 


KILLING ME SOFTLY



Sötnosen själv. <3
Kommer fan inte palla det här jäkla dammet och oljudet i två veckor. Hantverkarna går mig redan på nerverna haha. Igår när jag kom hem hade jag jätteont i huvudet och var ashungrig, men nej då var vattnet avstängt och en snubbe höll på att hacka sönder hela jäkla huset lät det som. Så jag packade ihop lite grejer och drog till Ebba, räddaren i nöden alltså.
Måste tänka positivt, kommer bli grymt skönt med nytt badrum!
Igår gjorde jag biologiprovet också, gick faktiskt väldigt bra. Jag gjorde mitt bästa och så får betyget bli som det blir helt enkelt. Man skulle kunna tro att jag kan slappna av nu, men inte ens i närheten. ALLT händer verkligen nu. Men jag kämpar på som bara den, inget latande här inte.

NU drar jag till Anna på Idolkväll med en massa goa tjejer, ska bli fett najs med mys och tjejsnack. Ha en trevlig kväll! PUUUUSSSS


LIKE I'M INDESTRUCTIBLE


Bild från i våras. Hade precis kommit hem från Karibien, det är därför jag är så brun jämfört med Ebba haha!

Har pluggat biologi med Ebba ännu en dag, känns faktiskt som att det sitter nu så jag hoppas på att det går bra imorgon. Senare på kvällen har jag unnat mig lite datortid, längesen jag satt vid datorn utan att känna att jag behöver plugga istället...
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt OTH, sen blir det att sova tidigt eftersom vi gör biologiprovet klockan åtta imorgon bitti! Måste vara utsövd haha. Puss!

Ps. Ny header igen, att jag aldrig kan bli nöjd.


ONE TREE HILL



Sitter och tittar på massa OTH-avsnitt, har laddat ner en ny säsong och tänkte återuppta mitt tittande haha. Otroligt vad bra den serien är alltså, riktigt grym. Love it.
 Nu ska jag gå och sova, puss på er!


IF WE EVER MEET AGAIN

Sitter här och pluggar till mitt engelskaprov imorgon, inte alltför roligt. Jag borde sova, så jag ska nog ta och dra mig till sängen. Tänkte bara säga hej och passa på att ge er ännu ett låttips, enjoy!


Robyn - Indestructible

DUM AV DIG

Om man sammanfattar min dag idag så har jag; träffat lite tjejer hemma hos Ebba, ätit glass, dansat, pluggat med Ebba, fixat och donat eftersom vi ska göra om vårat badrum och nu ska jag ta en sista dusch hemma på cirka två veckor! Sen blir det sängen, hoppas ni har haft en fin söndag!


Snygga bilder på mig och Ebba inne på monki, haha


BEAUTIFUL

Börjar min pluggsöndag med den här fina låten, lyssna och njut!




A PERFECT DAY

Jag har haft en alldeles underbar dag! En sak jag inte sagt är att jag fick ett mystiskt brev när jag fyllde år där det stod att någonting skulle hända idag, och ja var det inte mina fina vänner Ebba, Anna och Elin som hade en överraskning till mig. De kidnappade mig tidigt imorse med ögonbindel och hela köret, för att till slut hamna på ett tåg mot huvudstaden! Det blev såklart shopping och dessutom var vi  på fotografiska museet som har utställningar just nu, sjukt kul. Mina vänner är bäst. TACK! <3


Kom hem från museet med en bok av streetstyle-bloggaren Face Hunter, typ 300 sidor inspiration, awesome.


HELLO



Nu råkade det bli ett litet uppehåll här igen, men jag har haft fullt upp med skolarbeten de senaste dagarna. Vad som har hänt är väl att jag har fått ont i hälen efter helgen, tydligen en inflammation. Vi skulle göra Mellsta-löpet på idrotten idag, springa en mil, men jag fick gå och det var sååå tråkigt att inte kunna springa...som tur var så hade jag grymt sällskap! haha. Och nu får jag väl skylla mig själv som fick väldigt ont i hälen efter dansen, men dans är för roligt för att hoppa över! Sen har jag käkat mammas apfelstrudel, lyx eller vad. Nu blir det sängen, sov så gott finisar!


I STAND HERE IN THE RAIN




Den här bilden får sammanfatta min helg i stockholm! Det var underbart att få träffa massa kära vänner igen! Angående tävlingarna så gick det väldigt bra för mig att orientera iaf, sen är ju mina ben typ ganska otränade. Men det var roligt, det är huvudsaken! Nu måste jag sova, klockan har lyckats blivit alldeles för mycket igen. Typiskt. Godnatt!

HANG WITH ME


Min snygga kusin!

Hallå! Nu är jag på G inför skol-sm, eller jag har inte ens börjat packa än men det löser sig haha. Det är lite sån jag är, börjar aldrig packa i tid. Håller på att ladda mitt kamerabatteri just nu så jag kan fylla min kamera med smaskiga bilder! Nu tänkte jag faktiskt ta tag i packningen...Vi hörs när jag kommer hem igen, önska mig lycka till och ha en trevlig helg! pusssss

RSS 2.0