BRIGHTJag har ett sånt sjukt shoppingsug nu så det finns inte! Nästa sak att inhandla är nog något i en skarp färg, och jag vill matcha det med basfärger precis som Frida och Carolina. Sen ska jag nog leta efter en ärmlös skjorta i vitt, så snyggt!


GOOD EVENINGJag och min fina Elin, lite halft iaf

Hej alla fina där ute som läser min blogg. Väldigt dålig uppdatering, men det går verkligen i perioder. Kanske att jag kommer in i en bloggperiod snart, jag hoppas på det! Har i vilket fall jobbat idag, var rätt lugnt faktiskt. Laddar inför en vecka med endast en ledig dag, på torsdag. Får se vad jag hittar på då!

Nu måste jag ladda om batterierna inför morgondagens arbete, vi hörs när vi hörs. Ta hand om er så länge!

BACK ON TRACKEfter en härlig helg så drar jag mig mot sängen och sover ut, skönt! Blogginspirationen börjar komma tillbaka nu, är redo för en awsome vecka. Godnatt!


VOGUE GERMANY MARCH 2011Blev klar med min uppsats för ett tag sen och livet känns redan mycket bättre. Jag gör framsteg! Ännu lite bättre blev det när jag hittade reportaget ovan på den här bloggen, herre vad snyggt!!!!

Anyway, helgen kommer bestå av plugg och att umgås med världens finaste kusin. Helt reko, som Ebba skulle ha sagt. Nu ska jag äta lite mer dumle och lägga mig i sängen och titta på något avsnitt OTH. Vi hörs!


PLEASEMin motivation till skolan har försvunnit totalt. Har nog aldrig varit såhär skoltrött i hela mitt liv tror jag! Helt sjukt. Känns inte så värst bra att jag då har en uppsats som ska in på fredag, och två prov nästa vecka. Det funkar inte...SPORTLOV TACK.
Jag kämpar i alla fall på med min uppsats just nu, trots motivationsbristen så lär jag ju göra den. Annars har jag väl tappat motivationen till typ livet totalt, ojoj vilken svacka jag är inne i just nu. Jävla vinter.
Återkommer när jag har ett liv igen! Pusss


PERFECT DENIM


sthlm streetstyle


LIKE A TATTOOSjukt sugen! Sista bilden är favoriten, alltså jag är besatt.


SUNDAY


weheartit

Inspirationen har inte riktigt hittat tillbaka än, men slänger in en liten update och en väldigt fin bild. Jobbade hela dagen igår, och idag är det lite plugg och att träffa Majsi som står på schemat! Rätt fint ändå. Hoppas ni har en underbar söndag! Pusss


PARTY AND PARTY


Källa
NU
jäklar är det fest som gäller! Känner på mig att detta kommer bli en grym kväll. Pussss


HOW IT ISHallå! Sitter här nyduschad och fräsch, men borde nog egentligen ligga i sängen och sova nu. Ledsen för dålig uppdatering men min inspiration flög ut genom fönstret eller så. Får hoppas att den kommer tillbaka inom en snar framtid! För en liten update så är det mest tagg till festen på torsdag och en hel del plugg som gäller nuförtiden. Aja, vi hörs när vi hörs. pusss


RSS 2.0