DANCING ON MY OWN

 Robyn är nog den grymmaste av alla. Att hon kommer till P&L gör mig överlycklig!AHEAD OF THE GAME
Har haft en soft dag med Anna, äntligen lite sommarkänsla! Nu hade jag tänkt se på en film innan jag ska sova men vi får se hur det blir med det, märkte nyss att jag är ganska trött... Hoppas ni har haft en bra dag!

THE PARTY DON'T STOP

Nu ska ni få en riktig uppdatering med bilder såhär på kvällskvisten (eller det var det när jag började, hehe nu är det typ natt.) Vi tar det från början med lite mer bilder från balen som var förra tisdagen. Det kommer bilder på facebook också när jag känner för det haha. Enjoy!
Sen var det skolavslutning på onsdagen och man fick lov att ta farväl av bästa klassen. Men vi träffades en del av oss på kvällen sen hos Matilda och grillade och hade det riktigt mysigt!Det finns ganska så mycket fler bilder, men det tar så lång tid att ladda upp här så det här får räcka. I fredags tog ju min kära bror studenten så jag har bilder därifrån också, dom kommer en annan dag för nu är jag riktigt trött och det är dags för sängen. Idag har det varit en skön dag med soooool äntligen! Jag tog orken till mig och lagade en riktig middag till oss idag också, ganska nöjd. Nu ska jag sussa, sov så sött!

Ps. Kvalitén blir verkligen skitdålig på vissa bilder när man lägger upp här. Jag stör mig på det, men hoppas att ni kan leva med det iaf.


BALEN


Nu har det blivit dålig uppdatering här som vanligt, inte okej av mig! Men i alla fall så var det bal i tisdags. Det var riktigt roligt! Inte riktigt van att vara så sminkad och uppklädd, men det var väldigt roligt, som sagt. Jag älskar min klänning så det var roligt att äntligen få använda den :) Alla var så himla fina! Jag och min söta Ebba åkte fyrhjuling, lite udda sådär haha.

GOODNIGHTHejsan! Tänkte bara göra en snabb uppdatering om de senaste dagarna, ska precis gå och lägga mig. Men i torsdags så var det alltså avslutningsmiddag för niorna, jag var väl inte så jättepigg eftersom jag vaknade med feber på morgonen men det var väldigt trevligt i alla fall! Bilder från i torsdags kommer nog upp imorgon. Igår var klassen ute vid Haganäs och Owe bjöd oss på lunch och vi solade och hade det mysigt. Bilden är från igår, Haganäs är himla fint. Jag kommer sakna min klass! [v]
Nu ska jag sussa, kramar!

GONNA BE OKAY


Pallrade mig till kupolen idag och köpte faktiskt mina älskade skor! De kostade dock skjortan men jag älskar dem verkligen så det var ingen tvekan egentligen. Skulle ha försökt fixat massor till skolavslutning och bal och lite annat smått och gott idag, men nej inte mår jag bra inte. Enda anledningen till att jag var hela dagen i skolan var för att jag skulle till kupolen. Och jag orkade verkligen inte det egentligen, jag köpte bara skorna och ett nagellack. Hatar att klaga, men jag hatar att vara sjuk. Speciellt nu eftersom jag vill njuta och ha roligt de sista dagarna ever med klassen. Dessutom ska jag göra antagningen till hbo på måndag, och jag måste träna. Fanimej om jag är sjuk då! Men nej, slut med det här klagandet. Hoppas att ni har haft en fin dag!

AND IT'S COMING FASTNu är det inte långt kvar skolavslutningen! Hade sista vanliga skoldagen idag, eller den var nog inte så vanlig för vi gjorde typ ingenting. Betygen sätts idag och vi har ingenting, absolut ingenting kvar i skolan. Hur skönt är inte det?!
Inte långt kvar till balen nu heller, det blir super. Lite läskigt vad tiden har gått fort. Det var ju vinter för inte längesen alls! Men jag klagar inte. Fast jo det gör jag, för det är ju så himla typiskt att jag ska gå och bli sjuk....igen! ORKAR INTE. Har varit sjuk till och från ända sen innan jul. Det är nåt fel på mig alltså. Inte roligt, särkilt eftersom jag har ganska mycket som ska inhandlas till skolavslutningen och balen. Jag får ta och krya på mig helt enkelt. Hoppas att ni mår bra!

RSS 2.0